Velkommen..

Jorunns Fotklinikk er en klinikk i Bergen sentrum med autorisert fotterapeut.
Vi tilbyr en rekke behandlinger innen pleie og velvære for dine føtter.

Klinikken i Bryggen 9
En behandling hos oss er den perfekte gave til den som "har alt", eller til den som trenger et vennlig spark for å komme i gang.

Hos oss er både menn og kvinner hjertelig velkommen – store og små – ung og gammel. Gavekort selges.

¨


Vi tilbyr nå en revolusjonerende ny behandling mot neglesopp, kalt PACT®. Denne behandlingen kombinerer bruk av PACT® soppgel, og lysbehandling med
PACT® Med-lysapparat.
PACT® - behandling av neglesopp
Behandlingen gir gode muligheter til å bli kvitt neglesoppen for godt, helt uten bivirkninger. Normalt vil man kunne se forbedringer allerede etter noen uker.

Behandlingen er kun tilgjengelig hos autoriserte fotterapeuter.

Les mer om PACT® her.

¨


Vi spesialtilpasser dynamiske innleggssåler fra DynamicFeet. Tynne såler som avlaster, aktiverer og gir støtte til foten.

Sålene er velegnet for:

+ personer med rygg- og knesmerter
+ diabetikere og revmatikere
+ idrettsutøvere, barn og eldre

¨

* Autorisert fotterapeut

Autorisert fotterapeut Som autorisert helsepersonell er tittelen som fotterapeut beskyttet. Personer uten autorisasjon har ikke adgang til å bruke samme tittel eller tittel som ligner eller kan gi inntrykk av at vedkommende har autorisasjon. Autorisasjon skal sikre at fotterapeuten har de nødvendige kvalifikasjoner for yrket.

Fotterapi er en helsetjeneste og yrkesutøverne omfattes av Helsepersonelloven og pålegges krav om faglig forsvarlighet og internkontroll. Fotterapeutene fikk sin beskyttende tittel i 1978. Da ble den offisielle tittelen til fotterapeutene offentlig godkjent fotterapeut. Tittelen er siden endret til autorisert fotterapeut. Med den offentlige godkjenningen ble det et klart skille mellom fotpleier og fotterapeut.

Autorisasjonsmerket garanterer for at du blir behandlet av en fagperson.